Încă din 2012, Facultatea de Management din SNSPA și-a făcut o veritabilă onoare din a organiza, în a treia săptămână din luna noiembrie, zilele facultății, abordând subiecte diferite – sport, cultură, hobby-uri, antreprenoriat din pasiune sau leadership sunt numai câteva dintre temele edițiilor din anii anteriori.

A șasea ediție a Zilelor Facultății de Management din SNSPA va avea loc în 2017 în perioada 23-24 noiembrie și vine cu un format care păstrează o parte dintre activitățile preferate ale studenților noștri din edițiile anterioare, dar și cu noutăți ce se anunță atât atractive, cât și utile. Putem să vă spunem doar că tema din acest an este una cât se poate de îndrăzneață: Feeling good at work.

Programul detaliat este acum online, aici. Și nu uitați, în 23 și în 24 noiembrie avem o singură destinație: Zilele Facultății de Management din SNSPA!


Vrei să știi cum a fost anul trecut? Click aici pentru programul ediției 2016. Pentru fotografii de la ediția 2016, click aici, aici și aici.