În perioada 20-21 noiembrie 2018, la Facultatea de Management din SNSPA vom derula, ca în fiecare an, Zilele FM. La această ediție, ne vom întâlni cu antreprenori români, vom cunoaște brandurile made in România care propun experiențe autentice și vom discuta despre brandul de angajator pe piața locală.

Program:


Marți, 20 noiembrie 2018, 12.00-14.00 – Idei îndrăznețe, antreprenori români (Clubul Studenților SNSPA, subsol -1, bd. Expoziției 30A)

Invitați confirmați:

 • Marta Ușurelu, proprietara și redactorul-șef al revistei simbol de afaceri din România, BIZ. Este, totodată, sufletul și creierul fenomenului Zilele BIZ, cel mai puternic și important eveniment de business-to-business din țară, ajuns deja la a 17-a ediție.
 • Nicoleta Chirica, fondatoarea și designerul Iutta, brandul cult de marochinărie cu motive românești brodate. Nicoleta este antreprenor după ce a decis să părăsească mediul corporativ și să se întoarcă la pasiunea sa creativă: designul.
 • Ana Maria Udriște, co-fondator Avocatoo și Jurio. Ana Maria Udriște este avocata care „și-a propus șteargă praful de pe sistemul de avocatură cu ajutorul mouse-ului, internetului și al roboților”, lansând, la numai 26 de ani, cele două platforme menționate. A apărut în ediția 2017 a topului celor 30 de antreprenori și manageri de sub 30 de ani care contează a revistei Forbes. În prezent, se concentrează pe antreprenoriat.
 • Ionuț Munteanu, fondator și Managing Partner al agenției Web Digital. Antreprenor, pasionat de marketing digital, Ionuț Munteanu este o voce importantă în lumea marketingului și comunicării online, cu frecvente apariții în presa de business din țară.

Marți, 20 noiembrie 18.30 – 20.00 – Ia pulsul pieței! Despre branding de angajator. Mentoring pentru masteranzii FM prin discuții, jocuri de rol, simulări  (Clubul Studenților SNSPA, subsol -1, bd. Expoziției 30A)

Invitați confirmați:

 • Dana Carastoian, Internal Events Manager, Rompetrol.  Dana Carastoian este absolventă de SNSPA, are o bogată experiență de comunicare și se ocupă de evenimentele interne ale Rompetrol (KazMunayGas International) începând cu acest an, după ce anterior a coordonat comunicarea internă a companiei.
 • Ciprian Negru, Internal Communications Manager, Rompetrol.  Ciprian Negru are o experiență de peste 10 ani pentru Rompetrol (KazMunayGas International), CV-ul său fiind selecționat inițial de companie din peste 1000 depuse. Este un pasionat al storytelling-ului.
 • Ilinca Draganescu, Senior Employer Branding & Internal Communication Coordinator, Ernst & Young. Absolventă de SNSPA, Ilinca Drăgănescu are o bogată experiență de marketing pe care o pune în valoare în prezent pentru definirea și implementarea strategiei de branding de angajator a filialei locale a uneia dintre marile firme de consultanță ale lumii, E&Y.

Miercuri, 21 noiembrie 2018, 12.00-14.00 – Experiențe: branduri românești (Clubul Studenților SNSPA, subsol -1, bd. Expoziției 30A)

Invitați confirmați:

 • Dan Huțanu, Agency Partner, Think DigitalICEEFest. Dan Huțanu este absolvent de SNSPA, are o experiență bogată în marketing online și ocupă poziție de top management în agenția care realizează anual ICEEFest, festivalul de digital made in Romania care a devenit un fenomen al întregii Europe Centrale și de Est.
 • Miruna Mitu, Online Marketing & Communication Manager, Mobexpert. Absolventă de SNSPA, Miruna Mitu este o pasionată a marketingului online, pe care îl practică cu succes în una dintre cele mai prestigioase companii românești, Mobexpert.
 • Sabrina Vlăsceanu, Copywritter, Godmother. Sabrina este, de asemenea, absolventă de SNSPA, e o pasionată de branding și de poveștile brandurilor românești, pe care le va împărtăși studenților FM.
 • Oana Dumitru, Brand and Communication Manager, Mega Image. Oana Dumitru vine la Zilele FM pentru a le împărtăși studenților lecțiile construcției unui brand local de succes pentru o rețea internațională: Gusturi Românești. 

Miercuri, 21 noiembrie 2018, 18.30 – 20.00 – Marketing hackaton: branduri românești din offline, în online (Clubul Studenților SNSPA, subsol -1, bd. Expoziției 30A)

Susținut de Ciucaș, unul dintre brandurile românești de succes. Invitat confirmat: Andrei Mihăilă Crăciun, Senior Brand Manager Ciucaș, alături de colegi. Andrei Mihăilă Crăciun are o experiență bogată de marketing și planificare de business în FMCG, lucrând anterior pentru companii precum British American Tobacco sau Ursus.


Marți, 20 noiembrie 2018 – miercuri, 21 noiembrie 2018 – Lounge la etajul 4 pentru studenții FM și expoziție de branduri și obiecte românești realizată de studenții anului I din cadrul Facultății de Management din SNSPA

Contact: lect. univ. dr. Rareș Mocanu, [email protected] și echipa BizMasters.