Seria Online FM Talks de evenimente la distanță cu invitați din business la Facultatea de Management din SNSPA continuă cu un nou invitat în data de 7 mai 2020, la ora 19.00, prin Google Meet: Cristian China-Birta.

Unii dintre voi îl știți ca fiind Chinezu, brand cu care a defilat la începuturile sale în social media. Multă lume încă îi spune Chinezu, dar nu are nicio problemă cu asta. Dacă ar fi să se descrie pe scurt, ar folosi trei cuvinte: “Antreprenor, consultant, blogger. Pentru că am ales cu niște ani în urmă să merg pe această combinație, una din cele mai bune decizii din viața mea. Pentru că fiecare ipostază îmi aduce noi și noi provocări și beneficii de fiecare dată.”

Îl găsiți pe https://cristianchinabirta.ro, pe Facebook, Insta și LinkedIn. Dacă este și pe Tik Tok, îl întrebați voi, joi, 07.05.2020, de la ora 19.00. Temele pe care le va aborda cu studenții FM-SNSPA:

  1. Povestea businessului Kooperativa 2.0;
  2. Adaptarea strategiei companiei și a clienților la criza Covid;
  3. Sună viitorul bine?
  4. Și, bineînțeles, va răspunde întrebărilor voastre.

Pentru a primi linkul de acces la Online FM Talks, vă rugăm să vă înregistrați aici: https://forms.gle/DJELTidud1rt17o46.

Moderator: c.d.a. dr. Adina Săniuță