Seria Online FM Talks de evenimente la distanță cu invitați din business la Facultatea de Management din SNSPA continuă cu un nou invitat în data de 20 mai 2020, la ora 19.00, prin Google Meet: Lucian Bădilă, co-fondator 5 to go. 

Lucian este antreprenor cu o experiență de peste 8 ani în domeniul HoReCa, reușind să transpună cu succes concepte similare de business în diverse regiuni geografice ale țării. Cel mai amplu și mai important proiect din cariera de antreprenor a acestuia este lanțul de cafenele 5 to go, conceput din dorința de a oferi o cafea bună la un preț corect, dar și de a contura pentru clienți o experiență unică. În prezent, Lucian se ocupă de dezvoltarea francizei 5 to go și a proiectelor de marketing ale brandului 5 to go.

5 to go este, în momentul de față, cel mai mare lanț de cafenele din România, având peste 150 de locații atât în București, cât și în țară. Perseverența lui Lucian și a lui Radu Savopol, fondator 5 to go, au făcut ca anul acesta brandul să fie nominalizat în TOP 3 pentru cel mai bun lanț de cafenele din Europa Centrală și de Est în cadrul celui mai mare simpozion de HoReCa din Europa.

Pe lângă 5 to go, Lucian deține singurul rooftop de pe Casa Poporului, Dialogue MNAC, și este franchise owner al Cereal Crunch.

Cu Lucian ne întâlnim pe 20 mai de la ora 19.00 și ne va împărtăși:

  • Povestea 5 to go;
  • Cum s-au adaptat crizei Covid la 5 to go;
  • Planuri de viitor.

Pentru a primi linkul de acces la conferință, vă rugăm să vă înregistrați aici: https://forms.gle/3NWfVPS1FQCZDGfP6

Moderator: c.d.a. dr. Adina Săniuță.