About

Cursuri: Teorii și modele de afaceri | Managementul riscurilor

  • Time

    8:00 - 15:00

Laurențiu-Mihai Treapăt este doctor în economie, specializarea managementul riscului bancar și al asigurărilor și absolvent de numeroase programe externe de training în Germania, Austria, Marea Britanie, Irlanda, Italia. Este un specialist senior al domeniului financiar-bancar, cu expertiză practică de top-management în cele mai diverse arii ale creditării, managementului riscurilor și operațiunilor, al cărui potenţial a fost recunoscut și valorificat în BNR, BCR, Erste Group și ASE, timp de peste 25 de ani. A fost director executiv și membru în board-ul unor instituții financiare. Munca desfăşurată împreună cu instituțiile internaţionale EBRD & IFC, precum şi alături de consultanţii străini implicați în privatizarea BCR, a extins şi mai mult abilităţile sale, abilităţi ce au fost utilizate cu success în conducerea unor programe majore de restructurare și privatizare derulate în cadrul băncii. Are nu numai experință practică foarte bogată ci și academică. LaurențiuTreapăt a obținut un contract și a cooperat cu Consiliul Uniunii Europene de la Bruxelles pentru livrarea unor traininguri și seminarii pe teme financiar-bancare și de asigurări.

Distincții primite:

– Diplome de onoare și medalii cu prilejul împlinirii a 10 şi 20 de ani de la înfiinţarea BCR în  semn de gratitudine pentru dezvoltarea afacerilor şi scrisoare de mulţumire de la CEO BCR (2000 şi 2010);

– Diplomă de excelenţă acordată de Fondul de Garantare a Creditului Rural în semn de recunoştinţă şi preţuire pentru sprijinul acordat activităţii Fondului (2004).