About

Cursuri: Management general |Marketing

  • Time

    08:00 - 14:00

Conf. univ. dr. Florina Pînzaru este decanul Facultății de Management din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), unde predă materii precum: Management. Noțiuni fundamentale, Marketing. Principii și teorii, Marketing strategic, Globalizare, business și digitalizare. 


Abilitată din 2018 pentru conducerea de doctorate în domeniul Management, Florina Pînzaru are studii în Relații Economice Internaționale (doctorat și licență), în Marketing strategic (masterat) – la Academia de Studii Economice din București – și în Comunicare și Relații Publice – la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.  A fost Visiting Student la Sciences-Po Paris (2001-2002) și Visiting Professor la Universitatea Lomonosov din Moscova, Rusia (2017), la Universitatea din Siedlce, Polonia (2016), la Universitatea VIVES din Kortrijk, Belgia (2015) și la Université 2 Lumière, Lyon, Franța (2012).


Florina Pinzaru a condus Centrul de Cercetare în Management și Leadership din cadrul SNSPA în perioada 2013-2017, fiind implicată, de-a lungul timpului, în diferite proiecte de cercetare pe teme precum: dezvoltarea economică a României; profilul nativilor digitali la locul de muncă; predarea strategiilor de management de program; dezvoltarea managementului cunoașterii pentru IMM-uri etc.


A publicat peste 20 de lucrări indexate Web of Science și numeroase alte lucrări științifice, cărți și capitole, atât în România, cât și în străinătate. Florina Pînzaru are, totodată, mai mult de 10 ani de experiență în calitate de consultant și formator pentru companii din domeniul mobilei, energiei și utilităților.


Pentru informații detaliate despre interesele sale științifice, vă rugăm să consultați profilul de cercetare al Florinei Pinzaru pe Research Gate sau Google Scholar.
Florina Pînzaru scrie frecvent și pe blogul personal.