Facultatea de Management din SNSPA fură startul pregătirilor de Crăciun! Împreună cu echipa BizMasters pregătim o serie de evenimente menite să vă transpună direct în spiritul sărbătorilor alături de colegi și profesori: 


9 decembrie: ViARnA – o zi de vară în mijlocul iernii

Luni, 9 decembrie, începând cu ora 11.00, așteptăm toți studenții FM-SNSPA pe holul etajului 4, accesorizați de vară (ochelari de soare, tricouri haioase, bermude tropicale, pălării de soare, cu mingi de plajă etc.). Aveți timp până la ora 13.30 să postați pe Instagram poze care vă reprezintă cu vara în mijlocul iernii, folosind hashtag-ul #viarnafm. La ora 14 vom premia cea mai cool fotografie. Să înceapă selfie-urile viernești!


10 decembrie: Secret Santa

Grinch a decis să fure Crăciunul Facultății de Management, dar nu credem că îl lăsăm așa ușor. Vă așteptăm marți, 10 decembrie, în cadrul evenimentului Secret Santa* la treasure hunt-ul Moș Crăciun vs. Grinch, organizat pentru studenți și profesori. Ajutați-l pe Moșul și salvați Crăciunul din acest an, înscriindu-vă echipa, cu numele membrilor, prin e-mail transmis la adresa [email protected] până în 8 decembrie 2019 inclusiv. Ne vom bucura apoi împreună de la 13.30 la Secret Santa (de la 18.30 cu masteratele).

  • 11.00 – start treasure hunt de la The Corner – trebuie să il salvăm pe Moș Crăciun!
  • 13.30 – start Secret Santa pentru anii I, II și III, la sala 804 (sperând că l-am scăpat pe Moșul din capcana lui Grinch!)
  • 18.30 – start Secret Santa pentru masterate la Clubul studențesc de la subsol -1

*Pentru Secret Santa, vă invităm să aveți la voi un mic cadou simbolic în valoare recomandată de 5 lei. 


11 decembrie: Târg de Crăciun

Strângem rândurile și sprijinim demersul echipei Let’ Share!, care colectează, ca în fiecare an, donații pentru copiii bolnavi și orfani. Înscrieți-vă prin e-mail până în 8 decembrie inclusiv, la adresa [email protected], în echipe care se vor alătura pentru o zi cu prăjituri home made standului Let’s Share de la parter, transformându-l într-un mini-târg de Crăciun al Facultății de Management.


12 decembrie: Concurs pentru cel mai cool pulover FM-SNSPA de Crăciun și expoziție Iar n-a venit iarna?

Toți avem un pulover de Crăciun ascuns prin dulap. În această iarnă, îl facem vedetă la FM-SNSPA! Fă-ți un selfie în facultate în 12 decembrie cu puloverul tău de Crăciun, postează-l pe Instagram în aceeași zi până la 15.30 cu hashtag #puloverFM și vom premia în 13 decembrie cea mai amuzantă fotografie. 

În paralel, vă invităm să descoperiți la etajul 4 expoziția foto Iar n-a venit iarna?


13 decembrie: Punem colinde și căutăm vocile FM-SNSPA

Vineri punem colinde la etajul 4. Care te știi cu voce și vrei să cânți alături de noi un colind la ora 12.00, înscrie-te la adresa [email protected] până în 8 decembrie inclusiv. Tot vineri, vom premia concursurile din zilele anterioare, menționate mai sus.