Prima ediție a proiectului de învățare experiențială Experiențe. Piețe recreate se centrează în jurul ideii de alimentație sănătoasă, oferind insight-uri personale privind un stil de viață sănătos, dar și cu referitoare la tendințe ale afacerilor sustenabile din industria alimentară.
Prima ediție: RETHINK FOOD, 29 martie – 1 aprilie 2016
IMAGINI DE LA EVENIMENT: PE PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK (click aici).
Click pentru Program ReThink Food la FM-SNSPA
Ce urmărim?
înțelegerea comportamentului de consum și a trendurilor pieței de healthy food – prin intermediul instrumentelor experiențiale și a simulărilor de business și promovarea unei alimentații corecte și a unui stil de viață sănătos.
Pe cine felicitați dacă vă place seria de evenimente?
Pe colegii noștri Florina Pînzaru, Alexandra Zbuchea, Alina Mihalcea, Rodica Săvulescu, Andreea Mitan, Alexandra Vițelar, Irina Isvoranu și pe inimoșii studenți care au creat expoziția ReThink Food (concept și execuție handmade): Oana Decuseară, Diana Ghimici, Bianca Cercel, Mihaela Marin, Cătălin Hămbășeanu, Cristina Tănăsie, Elena Mărgărit, Alexandra Bulancea, Alexandra Stănică, Alia Tudorache, Andreea Bunica și Iuliana Popa.
Mulțumiri speciale partenerilor Creionetica, Carrefour, McCann PR, Franke, Curtea Veche, Tritonic, Muzeul Național al Țăranului Român, Food Revolution, Oriflame, Fagurele cu Miere, Ada Kaleh, Fara Charity și MamaPan.