Facultatea de Management din SNSPA anunță lansarea seriei de Online FM Talks: întâlniri cu antreprenori și manageri din România pe subiecte importante și actuale din economie și business, care vor avea loc de la distanță, prin Google Meet.


Miercuri, 1 aprilie 2020, ora 19.00: Online FM Talks cu Adrian Paul Cocan, General Manager Lăptăria cu caimac.

Adrian Paul Cocan este născut în București, iar după 21 de ani petrecuți în oraș a “evadat” spre Ilfov, iar acum locuiește la țară, la 7 km de fabrica unde sunt produse delicioasele lactate comercializate sub brandul Lăptăria cu Caimac. Absolvent SNSPA, FCRP, a lucrat în agenții multinaționale de marcom și advertising. După o încercare de a face carieră în antreprenoriat în 2008, a revenit în câmpul muncii în 2011, iar în 2014 a revenit la antreprenoriat când a pus bazele proiectului Lăptăria cu caimac. În trei ani, business-ul a crescut de la o cifră de afaceri de 550.000.000 Euro în 2018 la 13.500.000 Euro în 2020 (estimat).

La întâlnirea Online FM Talks de la distanță, Adrian Paul Cocan va discuta în mod aplicat cu studenții Facultății de Management despre ajustarea strategiilor de business în timp de criză: asigurarea siguranței angajaților și a clienților; dezvoltarea de scenarii și strategiilor aferente pe timp de criză; schimbarea modelului de business.

Pentru a participa online la eveniment, vă invităm să vă înscrieți aici și veți primi prin e-mail link-ul de acces Google Meet.


Vineri, 3 aprilie 2020, ora 19.00: Online FM Talks cu Andreea Roșca,  jurnalist, scriitor și antreprenor.

Andreea Roșca este fondator al ”The Vast&The Curious”, un proiect de interviuri care explorează strategia, principiile, deciziile și cultura internă din companiile construite de antreprenori români și co-autor al cărții „Cei care schimbă jocul”, prima și singura carte despre gândirea și deciziile antreprenorilor români care au construit companii remarcabile. Este, de asemenea, co-fondator al Fundației Romanian Business Leaders. 

La prima întâlnire Online FM Talks de la distanță, Andreea Roșca va discuta în mod aplicat cu studenții Facultății de Management despre instrumente de gândire pe care le folosim pe timp de criză pentru a lua decizii de business, cu exemple din lumea antrepreniorială: valorile ca bază pentru decizii; încercare și eroare ca metodă de a găsi un drum bun; de ce să știi mereu cel mai prost scenariu.

Pentru a participa online la eveniment, vă invităm să vă înscrieți aici și veți primi prin e-mail link-ul de acces Google Meet.

Moderator: c.d.a. dr. Adina Săniuță.