Echipa Centrului de Cercetare în Management din cadrul SNSPA anunță apariția volumului  colectiv „Filling the Gaps. Intellectual Capital and the Internationalization of European SMEs”, semnat de Elena-Mădălina Vătămănescu, Vlad-Andrei Alexandru, Elena-Alexandra Gorgos și Andreea Mitan.

Lucrarea explorează rolul capitalului intelectual în contextul internaționalizării IMM-urilor și al imperativului dezvoltării de parteneriate internaționale sustenabile, care să conducă la crearea și la menținerea avantajelor competitive. Autorii explorează inițiativele europene care sprijină dezvoltarea IMM-urilor și instrumentele legale, guvernamentale și instituționale pe care IMM-urile românești le pot utiliza în vederea accesării unor cunoștințe relevante și a desfășurării de activități profitabile pe piețe străine. Astfel, atât membrii comunității academice, cât și managerii interesați de extinderea dincolo de granițele țării de origine a afacerilor pe care le gestionează, pot găsi informații utile în paginile cărții.

Apariția volumului a fost sprijinită printr-un grant oferit de Ministerul Cercetării și Inovării, CNCS – UEFISCDI, cod proiect PN-III-P1-1.1-TE-2016-0232.
Lucrarea poate fi achiziționată la preț promoțional de aici: https://tinyurl.com/sbs5r38