Pentru a ne descrie pe noi înșine privim retrospectiv la realizările de care suntem mândri, dar uităm adesea să ne privim în suflete.Totuși, activitățile noastre zilnice vorbesc despre ceea ce suntem și despre potențialul nostru. Fiind parte a echipei Bizmasters îmi propun să îmi completez cunoștințele teoretice și să le folosesc practic pentru atingerea scopurilor proiectului. Printre activitățile mele preferate se numară aceea de a scrie. Cea mai importantă realizare în acest sens fiind câștigarea locului 3 la concursul național de creație „Ion Luca-Caragiale ed. a II-a”.Astfel,consider că a aduce un aport la realizarea articolelor din revista Facultații de Management este atât o oportunitate deosebita cât și o provocare.

Pe de altă parte, este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să ajutăm persoanele defavorizate pentru ca societatea românească să evolueze. Let’s share este un proiect de la suflet la suflet, la fel ca și grupul de voluntariat„ Impact” din care am făcut parte în perioada liceului. Îmi doresc să continui astfel de activități ce înnobilează firea umană, căci nu este nimic mai înaltător decât să aduci zâmbete pe chipurile oamenilor .Sunt o persoană dinamică, prietenoasă și care se implică mult în tot ceea ce face. Hobby-urile care mă caracterizează sunt ieșirile în natură,ciclismul și cititul.
Prin aceste doua proiecte îmi propun să îmbin utilul cu plăcutul, sufletul și mintea pentru a realiza lucruri extraordinare.
mihaela