Studenții Facultății de Management din SNSPA sunt invitați în data de 8 noiembrie 2017, ora 12.00, sala multifuncțională (parter) din Bd. Expoziției nr. 30A, la o întâlnire de excepție cu Ryan Ross (VP Global Alliances, Hogan Assessments, US) și Dustin Hunter (Senior Consultant, Hogan Assessments, US) pentru a discuta împreună despre leadership (ce anume face ca un om să fie un lider de succes), alegerea carierei (factori de impact, oportunități, riscuri) și importanța reputației profesionale la locul de muncă și în plan social. Evenimentul este organizat de Facultatea de Management din cadrul SNSPA împreună cu Hart Consulting, este deschis tuturor studenților SNSPA, iar limba de desfășurare este engleza.


Despre vorbitori:

Ryan Ross

Ryan  Ross are mai mult de 20 de ani de experiență într-o gamă largă de industrii, deși a implementat programe de selecție pe scară largă, pe mai multe niveluri, pe plan intern și internațional, consiliind organizațiile cu privire la selectarea noilor angajați, însă experiența sa include și dezvoltarea managerială, managementul talentelor și proiectele de planificare a succesiunii manageriale.  Ryan vorbeste frecvent la conferințe pe tema Strategic Self Awareness.


Dustin Hunter

Dustin Hunter este manager internațional de distribuție la Hogan Assessment Systems, fiind responsabil pentru planificarea strategică și creșterea economică a canalului indirect de afaceri al companiei Hogan. Dustin a conceput și implementat programe de dezvoltare managerială, sisteme de evaluare bazate pe selecție, programe cu potențial ridicat și alte activități de management al talentelor pentru multiple organizații la nivel internațional.