În data de 29 aprilie 2015, studenții Facultății de Management au fost invitați să ia parte la un eveniment cu totul deosebit: John E. Pepper Jr., una dintre cele mai influente personalități din lume pe zona de business, a împărtășit din experiența sa profesională și a răspuns întrebărilor. S-au abordat subiecte foarte diverse, care contează cu adevărat pentru a reuși în afaceri în contextul creșterii competitivității economice: viziune, leadership, inovare și calitate la nivel de produse și servicii livrate consumatorilor, performanța angajaților și valori.

carte

John E.Pepper Jr. deține o vastă experiență profesională în mediul de business privat, în funcții de conducere în corporații globale precum: Procter & Gamble (fost CEO și președinte al Consiliului de administratie) și Walt Disney Company (fost presedinte al Consiliului de administratie). John E.Pepper Jr. a deținut funcții de conducere și în mediul academic, în calitate de vicepreședinte de finanțe și administrație în cadrul Universității Yale. În anul 2007 a lansat o carte de referință pentru practicienii și studenții din sfera managementului și administrării afacerilor: ” Ceea ce contează cu adevărat”.

“John Pepper proves that leading a good life and leading a great company require the same personal attributes: vision, perseverance, kindness, and the capacity to change. This is a wise and inspiring book”. Richard Levin, President, Yale University

Imagini de la eveniment sunt disponibile aici.