Indiferent de materie, la masteratul de Antreprenoriat și management strategic vei avea ocazia să interacționezi cu antreprenori și manageri experimentați, care pot fi o veritabilă sursă de inspirație pentru tine. Iată mai jos primii invitați confirmați pentru anul universitar 2017-2018 și revino constant pe această pagină, căci vom actualiza și cu alte nume.


Andrei Botescu, Pegas

Andrei Botescu este numele antreprenorului de care se leagă reapariția unui brand cult al României: Pegas, începând cu anul 2012 și după o investiție inițială de 70.000 de euro. Brandul a fost relansat cu modelul cu șa lungă din anii ’80, cunoscut drept Pegas Kent, dar sub denumirea de Pegas Strada, integrându-se imediat în pre­fe­rințele tinerilor. În 2012, Pegas a vândut 500 de biciclete. Un an mai târziu, Pegas vindea 1.000 de bucăți, livrările ajungând în 2014 la 2.300 de bucăți și la 3000 în 2015. Noile mo­­de­­le Pegas nu mai sunt produse pe o linie de fa­­bri­cație din România, componentele fiind comandate la nu mai puțin de 20 de fabrici din stră­­­­­i­­­­nătate.

Mai multe detalii despre afacerea Pegas la orele noastre.


 

Vlad Buda, Steam Coffe Shop

Vlad Buda este unul dintre cei doi creatori ai conceptului Steam, o cafenea pe stil nou cu mini-cafenele de câţiva metri pătraţi, specializate în cafea luată la pachet. Steam este o afacere născută din hobby (Vlad Buda a participat în 2010 la o competiție de barista, unde a fost jurizat de campionul național al Greciei la proba de cafea la filtru), iar business-ul său este, înainte de orice, despre comunitatea de clienți care apreciază produsele de calitate superioară și servirea individualizată.

Mai multe detalii despre afacerea Steam și concurența sa, la orele noastre.


 

Cristian Tudor, Micro Greens

Cristian Tudor este un tânăr inginer horticultor care a pus bazele unei afaceri unice în România: cultivarea de microplante şi, mai nou, flori comestibile, folosite pentru plating şi decoraţiuni gastronomice. Micro Greens este o afacere începută cu experimente în balconul lui Cristian și devenită o veritabilă fermă în localitatea Gorgota din județul Prahova.

Azi, produsele Micro Greens sunt folosite de foarte multe restaurante de lux și premium: o realizare specială la numai patru ani de la înființare, când afacerea era condusă de Cristian în paralel cu jobul de la acel moment și când era ajutat numai de mama sa.

Mai multe detalii despre afacerea Micro Greens și provocările antreprenoriale ale lui Cristian Tudor, la orele noastre.

 

Înapoi la prezentarea masteratului de Antreprenoriat și management strategic.