Ies din rândul celor care gândesc convențional. Sunt prin definiție niște inovatori. De obicei, sunt tineri sau chiar foarte tineri. Au curaj să gândească out of the box. Sunt parte a uneia dintre cele mai dinamici industrii a României: cea de digital. Hai să cunoști câțiva antreprenori din digitalul local, cu care să vorbești despre provocările cu care se confruntă, despre realizări, despre greutăți, despre business plan-uri altfel și despre noua lume!


Când? În 27 martie 2017, interval orar 12.00-13.30. ……….. Unde? La SNSPA, sala multifuncțională P03 (parter).


Pe cine vei întâlni? 

Cristian IgnatCosmin Ignat, fondator Canopy Digital. 

Unul dintre primii trainer certificați Google AdWords din România, Cosmin trăiește și respiră online marketing în general și PPC în particular și este interesat, înainte de orice, să obțină rezultate relevante pentru clienții săi, din orice zonă a globului ar fi și indiferent de piața pe care o țintesc. Cosmin a participat în calitate de speaker, jurat sau moderator la peste 100 de evenimente din Europa Centrală și de Est. Focusul său sunt studiile de caz și discuțiile aplicate, iar în 2015 a devenit primul specialist român care a fost speaker @Hero Conf, cel mai mare eveniment PPC din lume. Pe Cosmin îl puteți urmări pe Twitter aici.


Dragos SmeuDragoș Smeu, General Manager Mavericks. The Agency

Dragoș are o experiență de invidiat în digital: a început să lucreze în domeniu la Republika Interactive, continuând la Kubis Interactive. Pentru Dragoș, cuvântul performance este un imperativ și nucleul meseriei sale: coordonează campanii de performance media,  oferă consultanță privind optimizarea ratei de conversie și auditarea surselor de trafic privind maximizarea rezultatelor. Este, totodată, trainer și speaker apreciat al evenimentelor profesionale de profil, dar și un pasionat al sharing-ului de informație cu cei la început de drum, motiv pentru care a susținut numeroase prelegeri și workshop-uri pentru studenți. Sprijină cel mai important eveniment de performance marketing, Lumea SEO PPC, unde este speaker. Pe Dragoș îl puteți urmări pe Twitter aici.


auras-mihai-geambasu

Aurel Mihai Geambașu, co-fondator MobileAcademy.ro

(Cunoscut de prieteni drept) Auraș este antreprenor la MobileAcademy.ro și pasionat de online, social media și (guerilla) marketing. Acreditat CNFPA în Project Management și Google pentru AdWords și Analytics, Auraș este membru IAA Young Professionals, voluntar în echipa Plantăm fapte bune și are experiență în digital din firme precum Editura Litera, Golin, Regina Maria, Eurolines și Paralela 45. Pe Auraș îl puteți urmări pe Twitter aici.


Inovatorii  este un eveniment organizat de Facultatea de Management din SNSPA, ca parte a seriei de Experiențe. Go Digital! Intrarea este liberă pentru studenți și liceeni. Vă rugăm să vă înregistrați aici pentru participare.