Miercuri, 8 mai 2019, începând cu ora 14.30, Facultatea de Management (FM) din SNSPA va sărbători, alături de studenți, absolvenți, cadre didactice și tehnice, parteneri și prieteni, 10 ani de la lansarea programului său de licență.


În cei 10 ani de existență a licenței în Management la SNSPA, facultatea noastră s-a dezvoltat continuu, ajungând ca în prezent să propună patru programe de masterat, dintre care două în limba română (Antreprenoriat și Management Strategic și Management și Branding Corporativ) și două în limba engleză (Programs and Investments Management și, în co-organizare cu University of Sheffield CITY College International Faculty, Management and Digital Innovation / Management of Business, Innovation and Technology – program cu dublă diplomă). Totodată, începând cu 2019, FM organizează și doctorat în domeniul Management.

Printre alte realizări notabile ale FM pe care le vom sărbători în data de 8 mai 2019 se numără cele trei centre de cercetare active (Centrul de Cercetare în Management, Centrul pentru Leadership și Inovare și Centrul pentru Studiul Organizațiilor Responsabile), conferința internațională de tradiție Strategica (organizată anual în parteneriat cu Banca Națională a României și în colaborare cu Societatea Academică de Management din România), revista indexată internațională Management Dynamics in the Knowledge Economy, centrul Culture Mix, proiectul studențesc BizMasters, conferința studențească anuală Start Management și alte inițative și proiecte cu care ne mândrim.


Invitați confirmați: rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie; prorectorul SNSPA, lect. univ. dr. Mihai Ghigiu; decanul FM, conf. univ. dr. Florina Pînzaru; redactorul-șef al revistei BIZ, Marta Ușurelu; Adrian Nicolescu, Marketing VP Mega Image; Ioana Petrescu, director Centrul pentru Leadership și Inovare din cadrul FM și fost ministru de Finanțe; prodecanul FM, conf. univ. dr. Alexandra Zbuchea; echipa, studenții și absolvenții FM.

Moderator: Natalia Manolescu, absolventă din prima promoție FM.

Din program:

  • 14.30 – FM după 10 ani
  • 15.00 – Inspire the next 10
  • 17.00 – Împreună suntem de 10
  • 18.00 – Networking

Parteneri: firme dezvoltate de absolvenții noștri antreprenori Cristian Rădulescu (Ruvix) Alexandru Vitan (Casa Gheorg Cofe-Pat), Gabriel Niță (Mr. Slim Smith).


Vă rugăm să confirmați participarea aici.