ZILELE FACULTĂȚII DE MANAGEMENT. EDIȚIA A CINCEA: 14-16 NOIEMBRIE 2016

Și dacă hobby-ul tău (știi tu, acela de suflet, când cânți la chitară, urci pe munte, gătești, bricolezi, citești ori faci olărit) ar deveni o afacere? Și dacă ai fi mâine manager într-un domeniu care te pasionează și unde nu programul ar conta, ci ceea ce faci?

A cincea ediție a Zilelor Facultății de Management din SNSPA este în acest an despre hobby-uri și antreprenoriat din pasiune. Save the date și înscrie-te la lecțiile de dans, la karaoke, vino la expoziția de desene și pictură pe sticlă a studenților noștri, la jocurile studențești de teambuilding, la târgul caritabil Let’s Share! și la prelegerile cu antreprenori care au reușit: merg la muncă din pasiune, nu pentru că trebuie. Studenții din organizare te așteaptă să li te alături!

Tu ce hobby ai?

 14 noiembrie 2016. VIITORII MANAGERI AU TALENT: HOBBY-URILE STUDENȚILOR FM LA RAMPĂ!

Sala Multifuncțională, parter

 • 12.00 – 12.15. Deschiderea oficială a Zilelor Facultății de Management. FM în rime urbane by Alexandru Hasnaș
 • 12.15 – 12.30. Recital chitară clasică Marc Gheorghe
 • 12.30 – 13.00.  Noi cântăm cel mai bine. Karaoke Fun
 • 13.00 – 13.30. Magia ca business cu Andrei Curelea. Demonstrație Now you see me, now FM și Q&A
 • 13.30 – 14.30.  Și managerii dansează. Lecții de dans cu Ruxandra Bobleagă, Cristina Tănăsescu (Dance Your Life Studio – detalii aici) și Cristina Țoțovînă
 • 14.30 – 16.00. Just draw! Demonstrație de pictat pe sticlă și de desen cu cifre. Concurs de blind drawing. Concurs de desen Management înseamnă… Expoziție Ruxandra Vișan, Olga Zlatan și Anda Gheorghiu.

 

15 noiembrie 2016. CÂND PASIUNILE DEVIN AFACERI: ANTREPRENORII VIN SĂ DISCUTE CU STUDENȚII

Sala Multifuncțională, parter

 • 9.45 – 10.30. Cât de greu este să fii antreprenor imediat după ce ai ieșit de pe băncile școlii? Cristian Rădulescu (managing partner Ruvix), absolvent FM-SNSPA, Elena Matei (managing partner Ruvix), absolventă FCRP-SNSPA și Mihai Năstase (administrator Top Global Solutions), absolvent FM- SNSPA.
 • 10.30 – 11.15. De la cafea, la rețeaua de cafenele a momentului. Invitat Lucian Bădilă, CEO – 5 To Go (detalii aici)
 • 11.15 – 12.00. De la cu Dacia prin Mongolia, la aplicații mobile caritabile. Vlad Grigore, Charity Product Manager – WowApp (detalii aici)
 • 12.00 – 12.45. De la povești, la povești bine spuse și care se vând. Georgiana Ilie, redactor DoR (Decât o Revistă). Detalii despre antreprenoriatul din pasiune în DoR, aici și aici.
 • 12.45 – 13.30. PR: de la pasiune, la business. Mariana Sebe, CEO Meridian PR, absolventă FCRP – SNSPA
Discuții despre pasiunea pentru sport în intervalul orar 13.30 -14.15 cu Florentin Zamfir și Ionuț Gheorghe (Samgym & Brogym).

 


 16 noiembrie 2016. DINCOLO DE BUSINESS: ECHIPE, CARITATE, CULTURĂ

 

Sala Multifuncțională, parter:
13.00 – 14.00. Next manager: jocuri de teambuilding pentru studenți. Moderator: Cecilia Nițu
14.30 – 15.30. Cartea: între pasiune și business. Prelegere susținută de Helge Rønning, University of Oslo (click pentru mai multe detalii)

 14 – 16 noiembrie 2016. LET’S SHARE!

Holul Central, parter:

Food Court & Handmade Area. Studenții FM gătesc, bricolează și împart în scopuri caritabile. Vino alături de noi și donează pentru copiii orfani, bolnavi sau cu dizabilități!

Organizatori: Alexandru Hasnaș – [email protected]; Cecilia Nițu – [email protected]; Andreea Bunica – [email protected]; Cristina Țoțovînă – [email protected]; Ruxandra Vișan – [email protected]; Pavel Tănase – [email protected]; Ana Țoțovînă – [email protected]; Lavinia Spoială – [email protected]; Irina Papacu – [email protected]; Cătălin Hămbășeanu – [email protected]; Ana Andrei – [email protected]; Cristina Iancu – [email protected]facultateademanagement.ro; Cosmina Matei – mioara-cosmina[email protected]facultateademanagement.ro; Ana Maria Macovei – [email protected]; Emilia Popișteanu – [email protected].


Later update. 

 • Fotografii de la eveniment aici, aici și aici. 
 • Feedback. La finalul celei de a cincea ediții a Zilelor Facultății de Management, vă rugăm să alocați 3-5 minute si să ne răspundeți la chestionarul de aici: cum vi s-a părut și cum ați vrea să fie ediția de anul viitor.  Vă mulțumim!