Facultatea de Management propune studenților  o serie de dezbateri pe teme de actualitate, în special din sfera managementului performanței și a marketingului strategic. Formatul evenimentelor este unul dinamic, bazat pe o discuții interactive cu practicieni renumiți. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Arhivă evenimente

15 octombrie 2015, ora 13.30 – The Art of Leadership – Joi, 15 octombrie, incepand cu ora 13.30,  o delegaţie niponă condusă de Dr. Katsuhiko Eguchi, membru al Camerei Superioare a Dietei, s-a întâlnit cu studenții, masteranzii şi profesorii Facultăţii de Management. Temele abordate în cadrul conferinței –  Liderii se nasc sau se formează? Care sunt calitățile unui lider? Care sunt diferențele între management și leadership?

Conferința  The Art of Good Leadership

Conferința The Art of Good Leadership

29 aprilie 2015 – John Pepper – What really matters?John E. Pepper Jr., una dintre cele mai influente personalități din lume pe zona de business, a împărtășit din experiența sa profesională și a răspuns întrebărilor. S-au abordat subiecte foarte diverse, care contează cu adevărat pentru a reuși în afaceri în contextul creșterii competitivității economice: viziune, leadership, inovare și calitate la nivel de produse și servicii livrate consumatorilor, performanța angajaților și valori. Mai multe detalii despre eveniment aici

carte

24 mai 2015 – De la job, la carieră – Ioana Marcu (Director HR, Orange Romania) – Mugur Tolici (Director HR, Banca Națională a României)

12 mai 2015 – Managementul Resurselor Umane demistificat!  – Cristian Popescu (HR Vice President Ursus Breweries) – Lucian Anghel (CEO BCR Pensii)