Facultatea de Management pune accentul pregătirea practică a studenților săi. Numai combinând o solidă pregătire teoretică, cu dobândirea unor abilități practice și experiență directă pe piața muncii, absolvenții pot deveni în cel mai scurt timp profesioniști recunoscuți și respectați de mediul de afaceri. Parte a acestei pregătiri este și constituirea cadrului propice ca studenții facultății să intre în dialog direct cu reprezentanții mediului de afaceri românesc. De asemenea, periodic, profesorii Facultății de Management organizează cursuri altfel, în cadrul cărora studenții pot lua parte la activități practice – menite să le dezvolte abilitățile și competențele.

În acest context, la cursurile dechise ale Facultății de Management sunt invitați în mod frecvent specialiști și oameni de afaceri de succes, pentru a dezbate ultimele tendințe din businessul românesc și internațional. La aceste întâlniri pot participa toți cei interesați.

Arhivă evenimente 

Invitați la ore (anul universitar 2017-2018, ciclul universitar de licență – pentru invitații de la orele de masterat, vă rugăm click aici):

  • Mădălina Stănescu, Google România & 3Pitici.ro (detalii aici)
  • Iarina Taban, Ajungem Mari (detalii aici)
  • Ștefan Baciu, Predictive Solutions, IBM (detalii aici)
  • Anamaria Ionescu, Societatea Română de Radiodifuziune și Dănuț Ungureanu, jurnalist, scenarist și scriitor (detalii aici)
  • Carmen Marcu, ART Fusion (detalii aici)
  • Ryan Ross și Dustin Hunter, Hogan Assessments (detalii aici)

Training 


Cursuri deschise FM 2015-2016


Cursuri deschise FM 2014-2015