Facultatea de Management din SNSPA este deja recunoscută în mediul academic, dar și în mediul de business românesc, prin multitudinea și calitatea evenimentelor  destinate studenților pentru o mai bună inserție a acestora pe piața forței de muncă. În fiecare an, Facultatea de Management organizează o serie de dezbateri (Dialogurile FM) între studenți și invitați speciali din mediul de afaceri – referitoare la dezvoltarea personală și profesională a studenților, alături de  Ioana Marcu (HR Manager Orange România), Mugur Tolici (Director HR Banca Națională a României) sau Cristian Popescu, (HR Vice President Ursus Breweries).

Fiecare curs altfel din cadrul Facultății de Management pune accentul pe pregătirea practică a studenților și dezvoltarea de competențe în conformitate cu cerințele mediului de business românesc. Astfel, pe parcursul anilor de studiu, studenții Facultății de Management au avut ocazia de a dezbate teme de actualitate din sfera managementului și marketingului, alături de invitați precum: Petre Datculescu (CEO IRSOP Market Research),  Ludwik Sobolowski (CEO Bursa de Valori București), Adela Jansen (HR Manager BRD Société Générale),  Dan Moraru (ex-CEO BBDO România, Managing Partner Inside Coach Academy),  Monica Soare (Managing Partner Artwin Consulting) etc.

De asemenea, alături de studenții Facultății de Management, derulăm proiecte educaționale și sociale în colaborare cu Centrul Cultural Culture Mix, dar și acțiuni caritabile pentru  copiii din centrele de ajutorare și Institutul Oncologic Fundeni (Let’s Share!).

În fiecare an,  sărbătorim Zilele Facultății de Management, organizăm seara bobocilor – Balul Facultății de Management, iar în perioada magică a Sarbătorilor de iarna, studenții și profesorii participă la Secret Santa.
Pentru alte detalii despre evenimentele viitoare, accesează periodic site-ul facultății, iar daca vrei să devii membru al comunității noastre – like paginii de Facebook.