Anul acesta, pe data de 05.03.2018ora 12,00 la Sala Multifuncțională de la parter vom organiza Erasmus Open Doors Day: tips& tricks despre procesul de aplicare.

Tematica principală a evenimentului este de a oferi experiența Erasmus+ ca mărțișor (de la foști participanți la viitori participanți) și de a promova beneficiile acestor mobilități către colegii, prietenii voștri sau alte persoane interesate, prin intermediul celei mai cunoscute rețele sociale: Facebook.

Așadar, avem nevoie de ajutorul vostru. Vă rugăm să postați pe profilul vostru de Facebook, în această perioadă, o imagine și un text scurt, de aproximativ 15 cuvinte, reprezentative mobilității studentești la care ați participat. Imaginea poate fi o fotografie realizată în timpul petrecut la universitatea gazdă sau altceva ce considerați relevant.

Textul trebuie să fie în limba română și să cuprindă numele universității gazdă, perioada mobilității (luna, an), concluzii, realizări importante sau eventuale recomandări pe care le aveți pentru viitorii participanți.

De asemenea, pe data de 05.03.2018, vă invităm să împărtășiti experiența voastră celor interesați să participe la o mobilitate Erasmus+.

Detalii:

Dr. Laurențiu-Mihai Treapăt/ Coordonator ERASMUS+ Facultatea de Management