În cadrul evenimentelor din seria Experiențe. Go Digital @SNSPA, studenții SNSPA sunt invitați în data de 29 martie 2017, începând cu ora 10.00, să ia parte la workshop-ul ”Digital transformation and the future of work: adapt and thrive in the new era”.

Invitați:

Harry Meintassis, Managing Partner Korn Ferry / Hay Group

Harry este senior expert în leadership și eficiență organizațională, având experiență internațională în proiecte pentru clienți precum  Philip Morris, Vodafone, Abbott, Johnson & Johnson, Pfizer, Tetra Pak, Strauss Group (Israel), but also key regional players in South East Europe including for example The Rompetrol Group, Petrom, Romtelecom, Banca Commericala Romana, ING, E.ON Gaz Romania, SIVECO, Bancpost, Zapp etc. Are studii la Universitatea din Atena, Grecia și la Universitatea Birmingham, Marea Britanie.


Adelina Mihai, News Editor, Ziarul Financiar

Adelina este redactor la Ziarul Financiar și Business Magazin din 2008, semnând articole pe teme de carieră și profesii. Puteți răsfoi o parte din materialele publicate de Adelina aici. Are studii la Universitatea București și la SNSPA. 


Mugur Tolici, Director Resurse Umane, Banca Națională a României

De formație economist, Mugur Tolici și-a desfășurat întreaga carieră profesională la Banca Națională a României (BNR), ocupând diferite funcții de conducere în BNR: Șeful Serviciului Politică Monetară, Director adjunct al Direcției Emisiune, Tezaur și Casierie, Director al Cabinetului Guvernatorului BNR. A mai ocupat funcția de consilier al Viceguvernatorului, iar în prezent este Directorul Direcției Resurse Umane. A fost invitat în calitate de keynote speaker la diverse evenimente profesionale prestigioase și este cadru didactic asociat al Facultății de Management din SNSPA. Are studii la ASE București și la Georgetown University, Washington DC, SUA.


Acces liber.

Durata: 1,5 ore (10.00 – 11.3o), sala multifuncțională, parter SNSPA.


Pentru adaptarea informațiilor transmise în cadrul workshop-ului, vă rugăm să alocați cinci minute completării acestui chestionar.