Viitorul începe cu Facultatea de Management din SNSPA! Și va începe așa cum îți dorești, pentru că noi suntem altfel. La SNSPA ai garanția unei educații de elită, și, mai ales a unei educații universitare practice. Peste 80% dintre absolvenții noștri lucrează în domeniul nostru de activitate, fie ca angajați, fie ca antreprenori.

CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE NOI, PE SCURT

  • Suntem facultate de stat acreditată și suntem diferiți: noi credem că ai nevoie în primul rând de practică și de teorie aplicabilă în practică.
  • Învățarea pe care ți-o propunem este experiențială, pe bază de simulări, studii de caz și cursuri interactive, astfel încât să dezvoltăm în mod real competențe și abilități pentru noua generație de business.

Credem în tine și suntem onorați că ai decis să îți construiești viitorul alături de noi. 

  • De aceea, te ajutăm, prin networking și mentorat, să îți construiești o carieră de succes sau propria afacere și îți garantăm oportunități de experiență internațională, prin profesorii străini invitați la cursuri sau prin stagii de studii ori de practică plătite în afara României. 
  • Cursurile noastre sunt nu doar teoretice, ci și practice: la ore avem invitați antreprenori, manageri din corporații ori din ONG-uri. Mai multe detalii găsești în secțiunea noastră de Cursuri altfel și de Evenimente masterate.
  • Te ajutăm să te dezvolți și în plan personal. Noi credem că un om de succes și mai ales un viitor lider nu este doar un bun profesionist: de aceea, la noi ei învăța mult, dar îți garantăm și că vei râde, vei merge la muzee, la laser tag, la teatru, în excursii și că vei face sportDacă ești un viitor lider, vei putea să intri în proiectele noastre în care înveți să faci cu adevărat diferența, precum BizMasters.
  • Ca să îți fie cât mai ușoară acomodarea în echipa noastră, te sprijinim cu cazare în căminele SNSPA și îți garantăm acces la una dintre cele mai actualizate biblioteci universitare din țară.

  • DACĂ VREI DEJA SĂ VEZI CUM ESTE ADMITEREA LA STUDIILE NOASTRE DE LICENȚĂ: click aici.
  • DACĂ EȘTI INTERESAT DE ADMITEREA LA MASTERATELE NOASTRE:  click aici.

Uite mai jos și ce spun studenții și absolvenții noștri despre experiența lor la noi:


''Nu mă plictisesc la cursuri pentru că sunt noi, moderne, pra…

Cum este la ore la noi (http://bit.ly/2pwANlH): video selfie de la Alexandra Murtaza, studentă în anul III. Big like, Alexandra!

Publicată de Facultatea de Management – SNSPA pe 18 Aprilie 2017

Încă din primele zile, de la prelegeri, am simțit că încep să învăț și să asimilez, deși cursurile propriu-zise  nu începuseră încă. Am descoperit că am profesori foarte serioși și pregătiți, cu funcții importante la mari companii sau instituții, dar și prietenoși și comunicativi. Cel mai mult m-a surprins multitudinea, total neașteptată, de proiecte, evenimente și internship-uri pe care le oferă Facultatea de Management. Am avut privilegiul să particip la evenimente la care în mod normal nu aș fi avut acces prea ușor. Când mă gândesc la Facultatea de Management, îmi vine în minte în mod inevitabil cuvântul interactiv.”

Alexandros Charangionis (absolvent )


Facultatea de Management este locul potrivit pentru a învăța și pentru a te dezvolta pe plan profesional, interacționând cu specialiști din domenii variate care oferă din experiența lor de practicieni cunoștințe folositoare tinerilor aflați la început de drum. În urma implicării mele în Internshipurile Facultății, în proiecte precum Ora de Management, BizMasters, Let’s Share!, am dezvoltat abilități în comunicarea managerială, lucru în echipă, promovare, planificare și organizare de evenimente.”

Roxana Titirişcă (absolventă)


“Se spune că cea mai importantă misiune a unei facultăți este să facă din studenții săi viitori profesioniști. Pe de altă parte, cea mai importantă misiune a profesorilor este aceea de a îi ajuta şi de a îi inspira pe studenți, astfel încât aceștia să se autodescopere și să afle încotro vor să se îndrepte. Noi, studenții Facultății de Management, am avut norocul de a întâlni oameni extraordinari, foarte buni profesioniști, care ne-au fost profesori și prieteni în egală măsură.”

Ioana Constantin (absolventă)


Pentru mine Facultatea de Management din SNSPA înseamnă, pe scurt, o experienţă frumoasă. FM este locul unde am avut ocazia să mă dezvolt profesional, unde am întâlnit profesionişti adevaraţi şi profesori tineri şi dedicati, unde am venit de fiecare dată cu plăcere şi entuziasm, ştiind că voi avea parte de provocări interesante şi, mai ales, locul în care ştiu că potenţialul tinerilor este susţinut şi încurajat.

Iulia Dulea (absolventă)


Accelerate your career! Masters in Business at SNSPA.

Simona este masterand al Facultății de Management din SNSPA și este entuziasmată de caracterul practic al cursurilor noastre și de atmosfera cosmopolită din școală. Așa că vă propune, ca un veritabil antreprenor wannabe cu deschidere internațională, să alegeți să îi fiți colegi. De aceea, vă vorbește în limba engleză, așa cum se întâmplă deseori la orele noastre, când avem invitați din universitățile partenere din alte țări ori din firme multinaționale. Pentru că lumea este tot mai mică pentru nativii digitali și pentru că un masterat bun este o investiție în voi. #FMSNSPA #masteratebusiness #studentFMSNSPA #proudSNSPA #AMS #MBC #PIM #doubledegree #MDIhttp://www.facultateademanagement.ro/admitere-master-2017/Simona is currently enrolled as a master student at the Faculty of Management – SNSPA. Enthusiastic about the practical nature of our courses and about the cosmopolitan atmosphere of our university, she is here to encourage you to choose to be her colleague. Remember: a good master programme is an investment in yourself. Click below for our English taught master programmes:http://www.facultateademanagement.ro/courses/management-and-digital-innovation-snspa-msc-in-management-of-business-innovation-and-technology-university-of-sheffield/http://www.facultateademanagement.ro/courses/programs-and-investments-management/

Publicată de Facultatea de Management – SNSPA pe 18 Iulie 2017

Vrei să discuți direct cu un student care să îți răspundă la orice nedumerire? Contactează-i pe Ambasadorii Facultății de Management pe Facebook.


Descarcă de aici prezentarea noastră.