For Admission

Starts: 09 July, 2018
Duration : 25 July, 2018
Instructors: Sergiu Stan
Phone : 0372.249.773
Fax:
Email : [email protected]

De ce masteratele Facultății de Management din SNSPA?

 • Pentru că suntem diferiți: noi credem că aveți nevoie în primul rând de practică și de teorie aplicabilă în practică. De aceea,  învățarea la noi este experiențială, prin cursuri interactive, astfel încât să generăm soluții și oportunități.
 • Pentru că dezvoltăm competențe și abilități pentru noua generație de business în mod real: abordarea noastră în brand management \ managementul inovării \ marketing & sales \ strategii de investiții \ change management \ business development \ managementul IMM-urilor pleacă de la realitatea mediului de afaceri.
 • Pentru networking: ca să îți să construiești o carieră sau ca să îți dezvolți propriul business, nu este suficient să ai doar competențe și aptitudini – ai nevoie și de conexiuni. Noi îți facilităm constant accesul la managementul companiilor și instituțiilor din România, prin invitații de la ore, prin proiectele de practică și prin colaborările academice pe care le avem.

Masteratele noastre (descriere, date complete privind admiterea):

 • Double degree joint Master’s programme in Management and Digital Innovation / Management of Business, Innovation and Technology offered by SNSPA and the University of Sheffield (in English). More details on the program and the application process here
 • Masterat Management și branding corporativ.  Detalii despre program și procesul de admitere aici
 • Masterat Antreprenoriat şi management strategic.  Detalii despre program și procesul de admitere aici.
 • Master in Programs and Investments Management (in English). More details on the program and the application process here.

  Acreditare: toate programele de master sunt acreditate  ARACIS cu “Încredere”.


Admitere etnici români: click aici pentru detalii.


IMPORTANT!

 • Concursul de admitere la studiile universitare de masterat cuprinde două etape: înscrierea online și admiterea. Candidații se pot înscrie online, prin platforma admitere.snspa.ro, înainte de susținerea examenului de licență. Candidații pot opta pentru înscrierea la mai multe programe de masterat, din toate domeniile, dar vor încărca doar proba de concurs corespunzătoare primei opțiuni din fiecare domeniu ales. Pentru a fi admiși la masteratele SNSPA la care s-au înscris, candidații vor încărca în platforma de admitere online dovada promovării examenului de licență. După afișarea listelor cu toți candidații admiși pe locurile de la buget și taxă, fiecare candidat va confirma locul la programul de studii la care a fost admis și se va înmatricula.

 • Calendarul admiterii 2020:

 • 28 mai – 21 iulie 2020 – înscrierea candidaților. Înscrierea se face online, la adresa: http://admitere.snspa.ro/ 
 • 23-24 iulie 2020 – evaluarea proiectelor
 • 25 iulie 2020 – afișarea rezultatelor
 • 26 iulie 2020 – depunerea contestațiilor
 • 26 iulie 2020 – afișarea rezultatelor contestațiilor
 • 26-29 iulie 2020 – înmatricularea candidaților declarați admiși

Mai multe detalii, chiar de la studenții noștri (click pe video mai jos).

Accelerate your career! Masters in Business at SNSPA.

Simona este masterand al Facultății de Management din SNSPA și este entuziasmată de caracterul practic al cursurilor noastre și de atmosfera cosmopolită din școală. Așa că vă propune, ca un veritabil antreprenor wannabe cu deschidere internațională, să alegeți să îi fiți colegi. De aceea, vă vorbește în limba engleză, așa cum se întâmplă deseori la orele noastre, când avem invitați din universitățile partenere din alte țări ori din firme multinaționale. Pentru că lumea este tot mai mică pentru nativii digitali și pentru că un masterat bun este o investiție în voi. #FMSNSPA #masteratebusiness #studentFMSNSPA #proudSNSPA #AMS #MBC #PIM #doubledegree #MDIhttp://www.facultateademanagement.ro/admitere-master-2017/Simona is currently enrolled as a master student at the Faculty of Management – SNSPA. Enthusiastic about the practical nature of our courses and about the cosmopolitan atmosphere of our university, she is here to encourage you to choose to be her colleague. Remember: a good master programme is an investment in yourself. Click below for our English taught master programmes:http://www.facultateademanagement.ro/courses/management-and-digital-innovation-snspa-msc-in-management-of-business-innovation-and-technology-university-of-sheffield/http://www.facultateademanagement.ro/courses/programs-and-investments-management/

Publicată de Facultatea de Management – SNSPA pe 18 Iulie 2017