Conferința internațională STRATEGICA este un eveniment științific și academic organizat de Facultatea de Management din cadrul SNSPA în parteneriat cu Banca Națională a României, începând cu anul 2013. Conferința se focalizează asupra interconectivității din ce în ce mai mari a economiilor la nivel global și asupra colaborării, respectiv competiției transnaționale.

Din această perspectivă, STRATEGICA prilejuiește dezbateri științifice pe probleme de actualitate din sfera economiei, finanțelor, maagementului, leadershipului, marketingului, comportamentului consumatorilor, responsabilității sociale corporatiste, eticii în afaceri etc. Cadrul general al dialogului academic este conferit de dinamica organizațională în contextul piețelor globale, provocărilor adaptative, planificării strategice și inovării. Primele trei ediții ale conferinței au facilitat un cadru de dezbatere interactiv pentru cadre didactice din peste 30 de țări și patru continente.

Pentru mai multe informații, inclusiv revistele internaționale partenere, posibilitățile de publicare, ISI Proceedings ale tuturor edițiilor anterioare ori programul ediției din acest an, vă invităm să consultați site-ul conferinței: www.strategica-conference.ro.

Strategica