Ionuț Bunea, absovent al facultatii noastre, in prezent Administration & HR Manager la Eddie Stobart Romania (http://eddiestobart.com/) anunta o pozitie de  internship – Junior HR Specialist – pentru actualii studenti si masteranzi ai FM-SNSPA. Internshipul va incepe in data de 21 septembrie si este de tip part-time.
CV-urile și eventualele întrebări se trimit pana in data de 15 septembrie 2017 la adresa de e-mail [email protected]

Profilul candidatului ideal:
– Engleza – nivel mediu / avansat;
– Office – nivel avansat (Excel, Word);
– Cunostinte privind legislatia muncii – nivel mediu;
– Cunostinte de management si leadership;
– Cunostinte foarte bune de evidenta si gestiune a documentelor;
– Capacitate de analiza si sinteza, atentie la detalii, capacitate de organizare a propriei activitati, spirit de echipa, orientare catre rezultat si capacitate de autoevaluare.

Sarcini si responsabilitati: 
1. Asistenta specifica de resurse umane (intocmeste si transmite adeverinte, in conformitate cu solicitarile; asista la verificari ale pontajelor lunare si fluturasii de salariu; intocmeste si tine evidenta proceselor verbale de predare-primire; transmite informari periodice referitoare la concedii, alte informatii solicitate catre superiorul direct si departamente, creeaza si actualizeaza periodic bazele de date continand detaliile referitoare la salariati (date salariati, evidenta concedii medicale si de odihna, zile de nastere, abonamente sanatate, etc.), referitoare la numerele de telefon ale companiei si la echipamentele de comunicare specifice, privind alocarea interioarelor aferente, referitoare la echipamentele de lucru si vestiarele salariatilor; gestioneaza si arhiveaza fizic documentele specifice alocate, in conformitate cu procedurile interne si reglementarile legale aplicabile).
2. Mentinerea relatiei cu autoritatile (verifica periodic datele inscrise in fisele de PSI si protectia muncii astfel incat sa asigure conformitatea cu prevederile legale; transmite periodic informatiile necesare, in conformitate cu prevederile legale, catre autoritatile de stat – ITM, ANAF, Casa de Pensii, Directia de Sanatate Publica, BAS, etc.).
3. Realizeaza programarile pentru controalele periodice de medicina muncii efectuate de salariatii companiei.
4. Executa orice alte dispozitii date de superiorul direct – in cadrul fisei postului si cu asistenta permanenta.

Succes!