De ce masteratele Facultății de Management din SNSPA?

 • Pentru că suntem diferiți: noi credem că aveți nevoie în primul rând de practică și de teorie aplicabilă în practică. De aceea,  învățarea la noi este experiențială, prin cursuri interactive, astfel încât să generăm soluții și oportunități. 
 • Pentru că dezvoltăm competențe și abilități pentru noua generație de business în mod real: abordarea noastră în brand management \ managementul inovării \ marketing & sales \ strategii de investiții \ change management \ business development \ managementul IMM-urilor pleacă de la realitatea mediului de afaceri.
 • Pentru networking: ca să îți să construiești o carieră sau ca să îți dezvolți propriul business, nu este suficient să ai doar competențe și aptitudini – ai nevoie și de conexiuni. Noi îți facilităm constant accesul la managementul companiilor și instituțiilor din România, prin invitații de la ore, prin proiectele de practică și prin colaborările academice pe care le avem. 

Masteratele noastre:

 • Double degree joint Master’s programme in Management and Digital Innovation / Management of Business, Innovation and Technology offered by SNSPA and the University of Sheffield (in English). More details on the program and the application process here
 • Masterat Management și branding corporativ.  Detalii despre program și procesul de admitere aici. 
 • Masterat Antreprenoriat şi management strategic.  Detalii despre program și procesul de admitere aici.
 • Master in Programs and Investments Management (in English). More details on the program and the application process here.

  Acreditare: toate programele de master sunt acreditate  ARACIS cu “Încredere”.


Calendarul sesiunii de admitere la masterat, septembrie 2017:

 • Înscrieri: 4-20 septembrie 2017. Dosarele se depun la sediul SNSPA din Bd. Expoziției nr. 30A, sector 1, etaj 2, cam. 223, de luni până vineri, în intervalul orar 11.00-13.00 și 17.00-19.00 în zilele de miercuri, tel. +40725.888.938 (apelabil începând cu 1.09.2017). În cazul candidaților la masteratul cu dublă diplomă cu Universitatea Sheffield, Management and Digital Innovation / Management of Business, Innovation and Technology, dosarele pot fi depuse și la Admissions Office of The University of Sheffield International Faculty, CITY College (Mosilor Business Centre, Calea Mosilor, nr. 158, parter, Bucuresti, tel. +4021.315. 27. 23)
 • Susținere interviuri de admitere: 21 septembrie 2017, ora 10.00, sala 420
 • Afișarea rezultatelor: 21 septembrie 2017
 • Înmatriculări pentru confirmarea statutului de masterand: 22 septembrie 2017. Înmatricularea studenților pe locurile cu taxă scoase la concurs în sesiunea septembrie 2017 constă în achitarea taxei de înmatriculare de 100 lei şi a primei rate din taxa de şcolarizare, în valoare de 1000 lei, în contul RO02BRDE445SV33643594450 – RON, deschis la BRD, titular de cont SNSPA – Facultatea de Management. Dovezile de plată se vor aduce la cam. 223 în 22.09.2017, pentru definitivarea înmatriculării. Neprezentarea pentru înmatriculare duce la pierderea locului ocupat. În cazul candidaților admiși la masteratul cu dublă diplomă cu Universitatea Sheffield, SNSPA, înmatricularea constă în confirmarea afișării pe lista de admiși și a primirii acceptului scris al Universității Sheffield. 

Calendarul sesiunii de admitere – iulie 2017:

 • Înscrieri: 12-15 iulie  2017, 17 iulie 2017 și 20, 21, 24 și 25 iulie 2017, în intervalul orar 8.30-15.00 (în mod excepțional, până la ora 19.00 în data de 24 iulie – detalii aici)
 • Afişarea graficului de susţinere a interviurilor: 25 iulie 2017
 • Examen – susţinerea interviurilor: 26-27 iulie 2017
 • Afişarea rezultatelor finale: 27 iulie 2017
 • Înmatricularea şi prima rată din taxa de şcolarizare/ depunerea solicitărilor pentru ocuparea locurilor rămase neocupate: 27-28 iulie 2017
 • Afișarea listelor cu studenții înmatriculați: 29 iulie 2017

Admitere etnici români: click aici pentru detalii.


Informații rapide despre masteratele noastre? Este simplu: prin e-mail, de la coordonatorul fiecărui masterat sau completând formularul de aici.

Mai multe detalii, chiar de la studenții noștri (click pe video mai jos).

Accelerate your career! Masters in Business at SNSPA.

Simona este masterand al Facultății de Management din SNSPA și este entuziasmată de caracterul practic al cursurilor noastre și de atmosfera cosmopolită din școală. Așa că vă propune, ca un veritabil antreprenor wannabe cu deschidere internațională, să alegeți să îi fiți colegi. De aceea, vă vorbește în limba engleză, așa cum se întâmplă deseori la orele noastre, când avem invitați din universitățile partenere din alte țări ori din firme multinaționale. Pentru că lumea este tot mai mică pentru nativii digitali și pentru că un masterat bun este o investiție în voi. #FMSNSPA #masteratebusiness #studentFMSNSPA #proudSNSPA #AMS #MBC #PIM #doubledegree #MDIhttp://www.facultateademanagement.ro/admitere-master-2017/Simona is currently enrolled as a master student at the Faculty of Management – SNSPA. Enthusiastic about the practical nature of our courses and about the cosmopolitan atmosphere of our university, she is here to encourage you to choose to be her colleague. Remember: a good master programme is an investment in yourself. Click below for our English taught master programmes:http://www.facultateademanagement.ro/courses/management-and-digital-innovation-snspa-msc-in-management-of-business-innovation-and-technology-university-of-sheffield/http://www.facultateademanagement.ro/courses/programs-and-investments-management/

Posted by Facultatea de Management – SNSPA on 18 Iulie 2017