Facultatea de Management din SNSPA, împreună cu Societatea Academică de Management din România (SAMRO), în parteneriat cu Banca Națională a României (BNR) anunță lansarea apelului de comunicări științifice pentru cea de a șaptea ediție a conferinței internaționale Strategica,  care va avea loc la București în perioada 10-11 octombrie 2019.

Strategica reprezintă o oportunitate de discuţii pentru mediul academic și de afaceri cu privire la evoluţiile curente ale modelelor de management, în contextul modificărilor internaţionale de natură economică, legislativă și guvernamentală. Aducând în același spaţiu membri ai comunităţii universitare, ai celei de afaceri și instituţionale din mai multe ţări, conferința dezvoltă un cadru de reflecţie și dezbatere privind evoluţia actuală a sistemelor economice și socio-politice și a strategiilor pe care guvernele sau firmele le pot adopta în prezent.


  • Vorbitori cheie confirmați: Ioannis Ioannou (London Business School), Mike C. Jackson (University of Hull), Ralf Wagner (University of Kassel), Vladislav Valentinov (Leibniz Institute of Agricultural Development in Transition Economies, Halle). Biografii și detalii despre intervențiile acestora sunt disponibile aici.
  • Call for Papers: aici.
  • Detalii despre edițiile precedente: aici (2018) și aici (2013-2017)